Korak ispred!

Šako Polumenta ponosni ambasador ” Ljubavi ” novom pjesmom pokazao najveće bogatstvo svoju porodicu

Nova pjesma Šaka Polumente, “Još te volim baksuze”, izazvala je pozitivne reakcije, kako u regionu, tako i u dijaspori. Producent spota Haris Dubica obradovao je sve Ex-Yu nostalgičare, jer je za kadrove izabrao glavne gradove nekada zajedničke države. Porodica Šaka Polumente takođe je učestvovala u spotu.

– Mnogo sam ponosan na ovu pjesmu i projekat, jer sam u njoj ujedinio ljubav. Osim što je spot za pjesmu “Još te volim baksueze” snimljen na prostorima bivše Jugoslavije, čime smo muzikom ponovo ujedinili Crnu Goru, Srbiju, Hrvatska, Bosnu i Hercegovinu i Makedonija, u njemu se pojavljuju i članovi moje porodice – otkrio je Šako.

– S tom numerom, koja je premijerno izašla na Dan zaljubljenih, zaista želim da promovišem ljubav koja svima nama treba da bude prioritet – rekao je ponosno Šako Osim Polumentine dvije ćerke i sina, u spotu se pojavljuju i njegovih petoro unuka, od kojih najmlađi Šakov imenjak.

Šako je isticao koliko je ponosan na svoju djecu, na njihove brakove, obrazovanje i da su stasali u kvalitetne ljude. Pjevač smatra da nema tog koncerta ili trendinga koji je bitniji, ili koji ga više obraduje od njegove porodice, koju se trudi da uvijek drži na okupu.

– Ovo pjesma je poklon za sve koji slave ljubav, bez obzira na uzrast, mjesta odakle su ili gdje žive -poručio je Polumenta za kraj našeg razgovora.

https://youtu.be/MJdVs-KkqXY?si=r8-7ufqU2ZUSnsyC

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *