Korak ispred!

Barbara Bobak otkrila istinu! Osvrnula se na djetinjstvo: “Sada kad imam novca PLAŠIM SE”

Popularna pjevačica Barbara Bobak ne prestaje da niže uspjehe. Nerijetko je u žiži javnosti kako zbog svojih hitova,kao i zbog rekordno posjećenih nastupa.

Prije jednog takvog nastupa odlučila je osvrnuti se na svoje odrastanje, ali i trenutni put.

Barbara je progovorila i o periodu odrastanja. Govorila je o tome na koji način su se njeni roditelji žrtvovali. Sve zbog sretnog djetinjstva. 

– Ne, vidi… Roditelji su se stvarno trudili da meni priušte, često su odvajali sebi od usta da meni kupe neke igračke. Uvijek sam imala najbolje lutke, skejtbordove, rolere, sve to. Ali uvijek sam željela tako neke gluposti što nisu htjeli da mi kupe. Ne zato što nisu imali para, nego zato što je bila totalna glupost. Nije meni ništa falilo, stvarno. Išli smo mi i na more i sve, ali jedino na skijanje nikad nismo išli. Ipak je to malo skuplji sport – rekla je Barbara.

Takođe je dodala da danas kada može sebi ispuniti svaku želju. Veoma često to i radi čak i u većim količinama nego što bi to trebalo da bude.

– Sada sam postala onaj teški konzumer. (smijeh) Vidim reklamu i… Tako kupujem gomilu gluposti, jer sam kao mala gledala TopShop. To nisu htjeli da mi kupuju, pa sad kod kuće imam gomilu nekih kineskih gluposti! (smijeh). Kad vidim ono “još malo pa nestalo”, ja poručim odmah dva! (smijeh). Pretvorila sam se u konzumera, ali valjda ću se i od toga izliječiti – dodaje pjevačica.

S obzirom na to da je njen otac i njen najbliži saradnik, Barbara je govorila i tome koliko joj znači njegova podrška i kako sarađuju na nastupima, te da li je nekada došlo do neke neprijatne situacije.

 – Mi s lijepom energijom uvijek dođemo na nastup. Ljudi nas sa lijepom energijom i dočekaju. Nismo imali takvih problema. A, sad, te neke sitne stvari, znaš ono, publika, pijani ljudi, ako je neko nekad i krenuo da pravi neki problem, uglavnom postoji obezbjeđenje koje se time bavi. Moj tata je čovjek od 50 godina. Nema smisla da on ulijeće i da se tuče s nekim, niti bih ja to dozvolila, prije bih ja uskočila nego pustila njega. Ali, nije bilo potrebe stvarno – kaže Barbara.

(Hype.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *