Korak ispred!

NAĐA TOPALOVIĆ: Muzikom sam počela da se bavim još kao klinka tačnije od svoje četrnaeste godine!

1. Kako je zapravo počela Vaša karijera ?

– Muzikom sam počela da se bavim još kao klinka tačnije od svoje četrnaeste godine. To je bio prvi novac koji sam zaradila pevajući. Bilo je davno, tada smo par drugara i ja osnovali naš bend i krenuli sa svirkama. Rado se sećam tog perioda.

2. Da li ste u djetinjstvu pokazivali zainteresiranost za Vaš posao?

– Jesam, još od malih nogu moj talenat za muzikom je bio vidljiv. Prvi javni nastup koji sam imala je bio ispred kulturno umetničkog društva iz mesta u kojem sam rođena i odrasla, i tako kreće sve…

3. Čiju podršku ste najviše imali na samom početku?

– Verujem kao i svakome najveća podrška kreće iz kuće od svojih najbližih. Na moju sreću, pa i slobodno da kažem hvala Bogu okružena sam ljudima koje volim, a vole i oni mene, na koje mogu uvek da računam i istinski podržavaju ono što radim i volim.

Foto: Privatna arhiva

4. Estrada nekada i sada ?

– Veoma diskutabilno pitanje sa veoma lakim odgovorim, nekadašnja estrada je zaista bila estrada, ovo što se danas naziva estrada, zaista ne bih komentarisala. Svakome svaka čast, ali u današnje vreme zaista svako može da se bavi pevanjem i bude “pevač/ica”.

5. Na kraju dana kada se pogledate u ogledalo šta vidite?

– Hmmm.. Ono što zaista vidim u ogledalu je, odraz kojim se ponosim. Stereotip, kliše, možete ga nazvati kako god želite i hoćete, ali u ogledalu vidim jaku ženu i time se ponosim.

6. Vaša omiljena destinacija za odmor?

– Osoba sam koja voli leto, dakle kratak i jasan odgovor, a to je more. Definitivno more.

7. Sa kim najradije volite popiti KAFU?

– Možda će zvučati malo “ludo” ali odgovor na tvoje pitanje je sama sa sobom. Šalu na stranu, ali i nije šala, uvek mi prija kada sama sebi skuvam kaficu i odmarajući mozak popijem istu. Naravno, ne izostavljam kafu sa meni bliskim prijateljima, ipak je to ta neka čar.

Foto: Privatna arhiva

8. Od društvenih platformi , imate i najviše koristite?

– Danas je doba društvenih mreža, mali je broj onih koji ništa od navedenog ne koriste. Lično ja koristim pa skoro sve, međutim ako me pitaš koju društvenu mrežu koristim najviše, to je Instagram.

9. Kako komentarišete rijaliti igrače, vidite li sebe u tome?

– Meni je to nešto… Najbolje bi bilo da ne komentarišem…

10. Omiljeni grad i zašto ?

– Sada se nadaš da ću da kažem Pariz, London i sl., ali ne. Meni najdraži grad je Gornji Milanovac dakle moj grad, tu sam rođena, odrasla i mislim da je i normalno da je tako.

11. Omiljeno jelo i piće?

– Veliki sam gurman, volim sve da jedem i probam. Ne bih izdvajala ništa, ali evo jednog originalnog odgovora, neka bude omiljeno piće, svakako voda.

Foto: Privatna arhiva

12. Na Vašem emocionalnom partneru najviše Vas privlači ?

– Njegova zrelost, stavovi. Osoba koja je vredna i odgovorna, puna poštovanja. Jedan dobar čovek.

13. Neostvarena želja?

– Verovali ili ne, neostvarena želja mi je gluma. Čak staviše smatram da mi je Bog dao više talenta za glumu nego za pesmu. Ali nikada nije kasno i nikad se ne zna.

14. Da možete vratiti vrijeme, šta bi prvo uradili ?

– Da mogu da vratim vreme?! Pa ne živim u prošlosti ali, svakako da bih sigurno neke sitnice drugačije uradila. Međutim sve to je deo mog života i građenja moje ličnosti danas.

15. Planovi za budućnost?

– Neću predaleko. Imam ciljeve, da planiram ne volim jer svi znamo onu izreku “Ti planiraš, Bog se smeje”. Planove ostavljam Bogu, ja idem ka ciljevima naravno uz Božiju pomoć.

Autor: Redžo Beganović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *