Korak ispred!

Goca Tržan na tretmanu botoksom

Goca Tržan poznata je po tome da uvijek javno iznosi svoje mišljenje, pa je tako i ovaj put otkrila koju estetsku intervenciju je imala.

Naime, pjevačica ne krije da svoj blistavi izgled ne duguje samo “prirodi”, već da ide i na razne tretmane kako bi umanjila proces starenja. Ovaj put Goca je otišla na botoks i pokazala svima na Instagramu proces, pa je napisala i inspirativnu poruku za sve žene.

-Preij nego što se “pecnete” ovim čudom, dobro se informišite. Moja doktorica ima laku ruku i odličnu tehniku, pa samim tim i rezultate. Kao što vidite – nisam prirodno lijepa, nisam savršena, nisam kao mnoge žene koje poznajete, “prirodna”, ja za razliku od njih priznajem i dijelim sa vama iskustva i informacije da vam olakšam dostojanstveno starenj-  napisala je Goca, pa dodala:

Nije sramota ostariti, nije sramota imati bore, sramota je zavidjeti drugima na ljepoti i mladosti. Sve u svoje vrijeme. Uživajte u svojim godinama, pomozite svom licu, tijelu ali prije svega duhu da ne stari sa gorčinom i zavisti– napisala je.

(Express/ Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *