Korak ispred!

BRENA I BOBA ŽENE SINA: Poznat datum i svi detalji glamurozne proslave koja se sprema

“Sandra mi je velika podrška u svemu. Porodica je oduševljena mojim izborom i za nju imaju samo riječi hvale. Lepo je kada pronađeš osobu koja ti u svemu odgovara”, istakao je Viktor

Najmlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović riješio je da se ženi, ali zbog korone to će morati da sačeka da pandemija prođe. On može da izgovori sudbonosno “da” djevojci Sandri Miljaković, ali oboje ne žele intimno vjenčanje, već gala svadbu, nalik onoj koju su imali Aleksandra Prijović i Filip Živojinović.

Iako su planirali da postanu supružnici ovog proljeća, oni će ipak morati da sačekaju maj 2022. godine, za kad planiraju veselje. Brena i Boba se slažu sa njihovom odlukom, jer i oni imaju mnogo zvanica koje žele da ugoste, a vjeruju da će se do tada situacija s virusom završiti.

– Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku – rekao je Viktor za medije. On je objasnio i kako je snajku prihvatila porodica Živojinović.

– Sandra mi je velika podrška u svemu. Porodica je oduševljena mojim izborom i za nju imaju samo riječi hvale. Lepo je kada pronađeš osobu koja ti u svemu odgovara – istakao je on, koji, kao i njegova djevojka, redovno objavljuje na Instagramu njihove zajedničke fotografije i snimke na kojima se vidi da uživaju u njihovoj ljubavi.

Navodno, Brena i Boba su rešili da odreše kesu za svadbu svog mezimca. Neće se štedjeti ni na jednom detalju. Svekrva želi da i ovoga puta bude glamurozno vjenčanje, kao što je to bio slučaj kada se ženio njen pastorak Filip Živojinović sa Aleksadrom. Detalji su maltene dogovoreni, jer je sve bilo planirano za maj ove godine, ali je realizacija pomjerena i u nju će se krenuti čim se ljudi vrate normalnom životu. Podsetimo, druga snajka Živojinovića je iz sela Budilovina kod Brusa, a u Beogradu studira na Filološkom fakultetu i bavi se šminkanjem. Posao joj je dala i buduća svekrva, koja je prezadovoljna kako Sandra vodi računa o njenom izgledu.

Poslije Majamija samo svratili do Beograda Brena i Boba nastavili odmor u Italiji Brena i Boba Živojinović prethodnih godinu dana bili su na mnogim destinacijama širom svijeta, a sada je pjevačica pokazala kako uživa u Italiji. Ona je na Instagramu objavila njihovu fotografiju iz mjesta Portopikolo, nakon čega su se nizali komentari njenih pratioca.

– Naši posebni momenti nisu vezani za posebne datume. Svaki dan je bitan i važan ako ga vi tako napravite – napisala je u opisu Brena.

(Express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *