Korak ispred!

Zorja Pajić: Smatram da sam prilično slična sa gospodinom Bosancem

Finalistkinja najpopularnijeg takmičenja “Zvezde Granda” Zorja Pajić od samog pojavljivanja na Grandovoj sceni pokazala je veliki talenat i vrlo brzo pobrala sve simpatije publike. Kruna njenog dosadašnjeg uspjeha je prvenac pod nazivom “Lutka od porcelana” koji je nedavno objavila.

“Jako sam zadovoljna svojom prvom pjesmom i reakcijama publike. Možda to nisu očekivali od mene, što je dobro, ali ja volim uvijek da radim nešto neočekivano. Mada uvijek su drugi bili ti koji kažu da se ja po nečemu izdvajam, tako da nisam morala mnogo da se trudim”, rekla je pjevačica gostujući u Grand magazinu.

Osvrnula se i na svoje učešće u muzičkom talent šou koji joj je donio veliku popularnost, ali i otkrila koji član žirija joj je omiljeni.

“Stvarno su posebni svako za sebe i za svakog bi imala da kažem nešto lijepo. Voljela bih da sam mogla sa svakim od njih da radim, ali čisto zbog neke uzajamne simpatije smatram da sam prilično slična sa gospodinom Bosancem. Nekako sa njim iza kamera uvijek lijepo popričam”, otkrila je Zorja, iako joj je tokom samog takmičenja Aleksandar Milić Mili bio mentor i velika podrška.

Međutim, postoji nešto što će uvijek pamtiti kada su “Zvezde Granda” u pitanju, što je na nju opstavilo najjači utisak. Prvi izlazak na Grandovu scenu je, kako i sama priznaje, nešto nezaboravno.

“Moj prvi nastup i publika poslije toga, i žiri i zapravo ta cijela reakcija ljudi koja je u meni probudila sve što sam ja u životu željela”, prisjetila se pjevačica gostujući u “Grand magazinu”, ne krijući sreću što je bila dio takmičenja koji joj je pomogao da ostvari svoje snove.

(Estradnjaci.ba/Prva.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *