Korak ispred!

Zorica Brunclik o estradnim prijateljima: ŽAO MI JE ŠTO ŠEMSA NIJE PJEVALA NA MOM KONCERTU

Mnogo je danas velikih zvijezda kojima je ona pomagala u karijeri, baš kao što je njoj svojevremeno bez marke naknade pomogao Bora Spužić Kvaka. Ali, ona o tome ne želi da priča. Možda bi bilo bolje da o tome kazuju Esad Plavi, Enes Begović, Rade Lacković….

Iako nastoji da sa svima sa estrade ima korektan odnos, dešava se da su neke veze pucale. Tako je bilo sa Bojanićem, Hankom, Brenom, Miroslavom, pa čak i sa drugim mužem Ljubom Kešeljom…

Na njene koncerte uvijek su dolazile najveće zvijezde sa balkanskih prostora. Jedino nije Šemsa Suljaković, a ta su opbje silno željele.

“Postoje odrđene pjevačke ličnosti uz čije pjevanje uživam. Mene Šemsa Suljaković oduševljava. Jedino mi nije ona bila na koncertu. A silno sam to željela, jer ja nju volim kao pjevačicu I čovjeka – kaže Zorica, te dodaje:

“Nemojte misliti da ja volim sve koje sam pozvala. Ne, mi se samo poštujemo i uvažavamo karijeru, a lično ne moramo da se volimo i ne družimo se, sa nekima se družim, svako bira svoje društvo. – objasnila je Zorica.

(Najportal.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *