Atraktivna Tijana poznata je po dobroj atmosferi koju svojim raskošnim glasom i bombastičnim stasom pravi na svojim nastupima

Kao i svakog utorka, i večeras će se u “Zadruzi 5” održati još jedna spektakularna žurka u nizu, a nema sumnje da će stanari Bele kuće biti oduševljeni kada budu vidjeli ko im je došao u goste.

Veliki šef pobrinuo se da organizuje žurku za pamćenje i prepričavanje, a da će tako zaista i biti nema sumnje, jer u Šimanovce stiže popularna pjevačica Tijana eM, poznatija kao Žena od sultana.

Atraktivna Tijana poznata je po dobroj atmosferi koju svojim raskošnim glasom i bombastičnim stasom pravi na svojim nastupima, a nema sumnje da će i zadrugare večeras dovesti do ludila. Međutim, to nije sve, Tijani će u Zadruzi društvo praviti i DJ Neba, kog zadrugari jako dobro poznaju.

DJ Nebu poznaju i rado slušaju brojni zadrugari, te će ih njegov dolazak u “Zadrugu” zasigurno obradovati, jer je zasigurno jedan od najpopularnijih DJ-eva na ovim rpostorima, koji atmosferu dovodi do usijanja.

(express/alo)