Korak ispred!

ŽENA OD SULTANA ŠOKIRALA SVE PRIZNANJEM: Još uvijek tražim dozvolu od svojih roditelja za sve!

Otkada je izašla pjesma „Žena od sultana“ postao je stereotip da se govori o uspjehu bivše „Zvezde Granda“, Tijane Milentijević poznatije kao Tijana eM, koja je preko noći zasjenila koleginice i sa dugogodišnjim stažom. Čini se da slava koja joj se dogodila preko noći za nju postaje sasvim normalan slijed, a ni interesovanje publike za „sultaniju“ ne jenjava.

Tijana je ovog puta otkrila detalje o kojim do sad nije pričala!

Tvoj ljubavni status sve zanima. Šta se dešava na tom polju?

– Trudim se stvarno da pažnju obratim samo na karijeru. Sultana će biti uvijek.

Kako prihvataš komplimente od muškog pola?

– Prelijepo mi je kao i svakoj ženi kada mi neko udijeli kompliment, posebno što sam ja narcis po prirodi. Važno mi je da znam da je iskreno.

Da li voliš da budeš u centru pažnje?

– Htjela ili ne, jesam. Prija mi svakako.

Da li smatraš da bi izbila u prvi plan da nisi operisala usta i grudi? Da li to ima veze sa tvojim uspjehom, jer je to trend ili misliš da bi ti bilo teže?

– Mislim da nema veze. To sam uradila zbog sebe da bih bila zadovoljna svojim izgledom, a nema nikave veze sa karijerom. Ne mogu da kažem da li bi me ljudi prihvatili na isti način, ali vjerovatno da bi, jer su to više osudili nego prihvatili. Smatram da nisam pretjerala u tome.

Šta su ti roditelji rekli, jesu li te podržali?

– Prvo nisu, ali pošto sam ja toliko bila uporna… (smijeh).

Tražila si dozvolu od njih?

– Da, ja za sve tražim dozvolu od roditelja još uvijek. Imam poštovanje prema njima. Samostalna sam još od 15. godine, ali volim da ih pitam makar za mišljenje, ako ne za dozvolu. Silikoni su bili moja želja, to mi je podiglo samopouzdanje, pa su mi rekli „samo nemoj da pretjeraš, nek to bude umjereno“. Poslušala sam ih.

Često se Tijana šalila na svoj račun da joj fanovi pišu kako im je neophodan protivotrov za njenu pjesmu!

(Express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *