Korak ispred!

ZAVRŠILI SMO U ISTOJ HOTELSKOJ SOBI! Vesna i Đole Đogani otkrili kako su se upoznali Shvatio sam da je ŽENA MOG ŽIVOTA

Bračni par Vesna i Đole Đogani otkrili su neke pojedinosti iz svog privatnog života u susret Danu zaljubljenih, pa su i sami pričali na temu ljubavi.

Važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, uprkos skandalu koji ih je pratio prošle godine, a svoju ljubavnu priču žive već dvije decenije. Sada su otkrili i kako su se upoznali.

“Bili smo u Švajcarskoj, ja sam skromna djevojka, ja sve preko…Posle nekog nastupa, bio je problem oko soba u hotelu, smještaj je bio prepunjen i morali smo da spavamo u istoj sobi”, ispričala je Vesna, a Đole je dodao da tada nisu ni bili par i da su samo sarađivali. 

“Poslije te noći ništa se konkretno nije desilo, međutim, ja sam ujutru, kad sam se probudila, vidjela da se ta naša energija poklapa, shvatila sam koga imam pored sebe”, istakla je Vesna, posle čega je Đole otkrio u kojem je momentu shvatio da je ona “ona prava”.

“Shvatio sam onog momenta kada je zatrudnijela, tada sam shvatio da je ona žena mog života. Kada sam to saznao, zaljubio sam se i počeo sam ozbiljno da razmišljam o svemu tome, jer to je bio momenat koji je meni kao čovjeku i muškarcu dao neku snagu da idem dalje i otvorim novo životno poglavlje”, poručio je Đole Đogani u emisiji Premijera – Vikend Specijal na Pink televiziji.

(Mondo.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *