Korak ispred!

Zadrugari osudili Necu što tuče blizanca, njegovo opravdanje sve šokiralo: I majka nam to radi kod kuće

Peca Lazić Neca Lazić

Iako je u Zadrugu 6 ušao da bi ispravio sliku o sebi i pokazao svoj maksimum, Nenad Lazić Neca ne prestaje da zgražava javnost zbog toga što konstantno tuče svog blizanca Pecu. 

– Ne tučem ga, malo ga ćušnem. Ne tučemo se kod kuće, svađamo se kao sva braća. Neki put me iznervira, samo zbog toga – rekao je Neca.

-Neca je previše ljubomoran na Pecu – dodala je Spasojevićeva.

-Peca je divan dečko, Neca ga sputava i ima nevjerovatnu dozu ljubomore. Pusti ga da bude svoj. I da griješi, pusti ga da griješi. Peco, žao mi te je – ustao je Nenad Aleksić Ša.

Ja ne mislim da je ljubomoran, samo misli da li ću ja njega da ostavim ovdje da bude sam. Neca je jedina osoba koja je uspjela da me udari ovjde. On se brine da ga ne ostavim ovdje, gura me da budem aktivniji. Ja ga pitam šta ćemo da jedemo, on kaže: “Nećemo o tome da pričamo u rijalitiju, nismo mi Anja i Cvele”. Kod kuće se ne tučemo, svako ima svoju sobu, skroz pričamo normalno, ne znam šta mu je, kod kuće ovakav nije bio. Mislim da nije ljubomoran, nema razloga da bude ljubomoran. Ovdje je preneo ljudima da ja imam neku energiju, terao me je da muvam Palčicu na silu, a meni se ne sviđa djevojka. Ja bih svakako muvao ovdje djevojke da mi se neka sviđa ovdje – priznao je Peca.

-Peco, sinoć smo pričali o tome, jeste ljubomoran, tebe svi ovdje hvale, a njega ne – dodala je Ana.

-On pita što ga ne branim kad ga napadaju. On svaki put kad skoči da me brani pokazuje moje slabosti. Unosi mi nervozu, i ja njemu sigurno. Nema razloga za tim. Ne prepoznajem ga – dodao je Peca.

-Da li vas tuče majka? – pitao je Milan.

-Da, onako vaspitno – odgovorio je Neca.

-Ne – dodao je Peca.

(Lajk.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *