Korak ispred!

ZA TRI STANA 3.000.000 EURA: Ovo nijedna pjevačica nema

Jana Todorović kupila je još dva stana u Kuli Beograd, najskupljoj zgradi u okviru kompleksa “Beograd na vodi”, prenio je “Paparaco lov”, koji je nekoliko dana pratio kretanje folk pjevačice.

Svaki od ova dva stana košta više od milion eura, tako da će sa još jednim stanom, koji je prošle godine dobila na poklon od svog svekra, imućnog biznismena Svete Todorovića, ona posjedovati nekretnine u ovoj luksuznoj zgradi u Beogradu, u ukupnoj vrijednosti od više od tri miliona eura.

Za sada, ona još uvijek živi u svojoj luksuznoj kući u Jajincima, a kako se radovi na Kuli završavaju uskoro, ona će se sa porodicom u dupleks preseliti čim majstori napuste zgradu, dok će druga dva apartmana najvjerovatnije izdavati.

Inače, ona je prošle godine dobila stan od svog svekra od 150 kvadrata u Kuli “Beograd”, koji je plaćen 1.368.600 eura, što znači da je kvadrat plaćen nevjerovatnih 9.124 eura i tako je postala vlasnica najskuplje nekretnine u Beogradu i Srbiji!

Život u ovoj “brendiranoj rezidenciji” sa sobom povlači i privilegije, što znači da će Jana i njen suprug Ivan imati ista prava kao i gosti ekskluzivnog hotela koji će se prostirati od prvog do 14. sprata kule. Ulazit će na poseban ulaz i na raspolaganju će imati spa-centar, bazen, teretanu, nekoliko restorana…

Podsjetimo, Jana Todorović važi za pjevačicu koja se najbolje udala na našoj estradi. Njen svekar Sveta ima razrađene poslove u Njemačkoj, kao i nekoliko firmi širom sveta. Janina porodica posjeduje nekretnine u Srbiji, Americi, Hrvatskoj i Španiji.

Pozvali smo Janu kako bismo provjerili ovu informaciju, ali nam je ona ljubazno rekla da o ovoj temi još uvijek ne želi da govori.

– Ne bih o toj temi, dok sve ne bude gotovo – kratko je rekla pjevačica, koja se nedavno pohvalila da joj je za 47. rođendan svekar Sveta kupio basnoslovno skupu “birkin” torbu, koja košta od 10.000 eura pa naviše!

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *