Korak ispred!

ZA NJIH NEMA KRIZE: Viki Miljković i njen muž pokrenuli unosan biznis!

Violeta Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške, novac stečen od dugogodišnjeg tezgarenja investirali su u agenciju za nekretnine koju su nedavno osnovali, saznaje ekskluzivno „Alo!“

Naime, ovaj poznati estradno-emotivni dvojac, na taj korak se odlučio zbog unosne zarade, ali i zbog pandemije koronavirusa kojom je pogođena najviše njihova profesija.

– Viki i Taške su i sami vlasnici nekoliko luksuznih nekretnina u prijestonici, prije svega u naselju Beograd na vodi. U jednoj od njih žive sa svojim sinom, dok druge dvije rentiraju za basnoslovnu cifru – piše „Alo!“ i dodaje:

– Kada je izdao stanove čiji su on i Violeta vlasnici, Tašketu je palo na pamet da bi mogli da otvore firmu koja bi se bavila tim unosnim biznisom i za sada im odlično ide. Opredelili su se isključivo za velike i luksuzno opremljene stanove koji se nalaze u Beogradu – piše „Alo!“.

– U pojedinim stanovima ima čak i sauna, parno kupatilo, a gotovo u svim hidromasažna kada, privatni parking… U pitanju su zaista luksuzni objekti, a ciljna grupa im nisu studenti ili radnička klasa, već ambasadori, sportisti, estrada i svi oni koji uživaju u komforu i luksuznom stilu života, a koji to zadovoljstvo mogu da plate .
(Express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *