Korak ispred!

Za njene muzičke početke zaslužan je poznati roker

Kao djevojčica razmišljala je samo o školi, a bilo koja vrsta sporta nije dolazila u obzir. Međutim, mama je insistirala da se Tijana pored škole bavi nečim:

– Pošto nisam voljela sport, mama me je pitala da li hoću bar neki instrument da sviram. Ja sam razmislila i rekla da želim gitaru. Bilo joj je čudno što nisam odabrala klavir ili tako nešto, ali gitara je bila moj izbor – ispričala je Tijana.

Tada su se njeni roditelji raspitivali gdje bi mogli da upišu jedanaestogodišnju kćerku na časove gitare, i tako je Tijana završila kod člana jednog popularnog rok sastava.

Žena od sultana, 2 dio! Nastavak plana sultanije da porobi Balkan!

– Skoro četri godine sam išla na privatne časove kod Mikice iz grupe ”Smak” u Kragujevcu. Tu sam i saznala da znam da pjevam – otkrila je pjevačica pa objasnila kako se do dogodilo.

– Jednom prilikom sam skidala neku pjesmu Kristine Agilere i pjevušila sam je. Kada je Mikica čuo natjerao me je da pustim glas, iako sam imala tremu, i ubijedio me da znam da pjevam. Tada mi je naredio da idem na javne časove gdje sam i svirala i pjevala i tako sam i zavoljela pjevanje.

(Estradnjaci.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *