Korak ispred!

Za Alenom Islamovićem su ludjele mnoge, ali srce mu je osvojila jedna žena: Imali smo nesuglasice!

Pjevač “Bijelog dugmeta” oduvijek je važio za velikog šmekera, koji je svojim glasom osvajao žene, ali je zavolio samo jednu.

Riječ je o supruzi Marjani, sa kojom je Alen Islamović 43 godine u braku i sa kojom ima dvoje djece.

Alen je istakao koliko mu znači Marijana, koju zna od rane mladosti.

„Marijanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pjevač u grupi ‘Bag’. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati“, izjavio je Islamović jednom prilikom.

Tolerancija u braku i zrelost, doneli su mu ćerke Unu (35) i Laru (28) koje su mu podarile i unuke.

„Najveća ljubav mi je moja žena, ako smo zajedno od 16. godine, možete da zamislite kakva je to ljubav. Sad nemamo nesuglasica, ranije smo imali, ali ona je oguglala na to. Kao otac sam odličan i blag, a kao deda tek. To mi je najljepša uloga sad, jedva čekam da vidim unuke, nisam ih vidio tri dana i već mi nedostaju“, istakao je pjevač, koji je zahvalan supruzi što je vaspitala Unu, s obzirom da je on često bio odsutan.

„Tokom višemesečnih turneja sa ‘Dugmetom’ potpuno sam propustio odrastanje starije ćerke i u tom periodu moja supruga bila je zadužena za njeno vaspitanje. Danas, kada su obe porasle, počeo sam da kontrolišem njihove živote. Drago mi je kada vidim da su izrasle u sve ono što smo od njih priželjkivali, a to je da budu skromne djevojke, koje vole svoju porodicu, imaju vjerne i iskrene prijatelje. One i sada znaju do koje granice mogu da idu s nama i nikada nas nisu povrijedile“, priznao je Alen.

(Nova.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *