Korak ispred!

Vučko: Uskoro novi album

Željko Vučković Vučko je u estradnim vodama blizu trideset godina, a za to vrijeme snimio je devet singlova. To što je u svijetu muzike nije nikakvo čudo jer ljubav prema pjesmi nosi od djetinjstva, ali i po ocu koji je bio muzičar dugi niz godina.

Prvenac koji je snimio “Idi tamo gde si bila”, za koji je uradio muziku sa drugom Bojanom Stevanovićem, ostavrio je u saradnji sa poznatim studijskim magom Goranom Velinovom Pančom, dok je tekst prvog singla napisala, dodaje Vučko, Ljuba Miladinović.

– Nakon toga uslijedili su novi singlovi, a saradnja se proširila i ostvarila i sa drugim autorima kao što su Grujica Matović, Milan Šoškić, Slobodan Stevanović, Aurel Reli Bogdan, Novica Đokić, Dragan Todorović Žvakac, te Saša Milićević, Saša Krčinac, Dragi Filipović, Branko Živković – navodi Vučko neke od svojih saradnika, dodajući da uskoro objavljuje novi singl pod nazivom “Pusti da te zaboravim”.

Slika može predstavljati Zeljko Vuckovic Vucko, stoji i u zatvorenom

– U planu je da nakon objavljivanja novog singla i promocije, objavim album sa svih deset singlova – zaključuje Željko Vučković Vučko.

Z.K. (Boom portal)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *