Korak ispred!

VIKI ZA GODINU DANA ZARADILA TRI MILIONA EURA!

Za Violetu Viki Miljković nema krize! Dok njene kolege pokušavaju da se oporave od manjka posla i finansijskih gubitaka zbog korone, članica žirija u takmičenju “Zvezde Granda” svoj biznis s nekretninama proširila je i na svjetsko tržište.

Kako tvrde izvori, mnogi bogataši su angažovali njenu firmu, pa pjevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške zadovoljno trljaju ruke. Oni koji su upućeni u poslovanje ovog estradnog para kažu da se procjenjuje da su oni za manje od godinu dana, koliko posluju s nekretninama, zaradili oko tri miliona evra.

Viki, osim što prodaje stanove na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu, već nekoliko mjeseci posluje i na tlu Amerike, na Karibima i u Dubaiju. Ali Miljkovićeva ne prodaje samo luksuzne stanove, već i vile, stoji na sajtu njene kompanije.

Čikago, Las Vegas i Los Anđeles su prvi gradovi u kojima oni s dubokim džepom mogu da pazare stan ili kuću preko kompanije čiji su vlasnici pjevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške. Viki, inače, nije vlasnica svih tih nekretnina, kao što mnogi misle, već s njihovim pravim vlasnicima ima ugovor o posredovanju pri prodaji, pa na osnovu toga ona i Taške uzimaju procenat od oko tri odsto, kažu izvori bliski ovom paru.

Luksuzni stanovi i vile koji su u ponudi njene kompanije nalaze se na ekskluzivnim lokacijama širom Amerike. Tako je cijena jednog stana od 69 kvadrata u Los Anđelesu na Brodveju čak 555.000 dolara, što znači da je za metar kvadratni potrebno izdvojiti oko 8.000 dolara. Malo veći stan od 84 kvadrata košta 719.000 dolara, dok je najskuplja nekretnina ona na Oušen aveniji – za nju treba izdvojiti 1.500.000 dolara. Naravno, svi prateći elementi se plaćaju posebno, pa je tako cijena parking-mjesta u Čikagu procjenjena na tričavih 50.000 dolara. Osim što učestvuje u posredovanju tokom prodaje, Violetina firma nekretnine oprema namještajem i svim ostalim detaljima po želji kupca, pa joj je i ovo dodatni vid zarade.

Viki je svojevremeno izjavila da je započela biznis i u Dubaiju, gdje ima svoje agente. Kako su mediji prenijeli, ona je potpisala ugovor o posredovanju pri prodaji s vlasnikom dva stana u najvišoj zgradi na svijetu Burdž kalifi, pa se i te nekretnine nalaze u ponudi njene kompanije. Takođe je objavljeno da je i Violetina kuma Ceca Ražnatović zainteresovana za kupovinu trosobnog stana u bogatom emiratu i da će to upravo uraditi preko Miljkovićeve.

Podsjetimo, Viki i njen suprug Taške su nedavno prvi put dobili i prestižno priznanje na polju nekretnina. Oni su proglašeni najboljim prodavcima nekretnina u okviru Beograda na vodi, pa je time njihova kompanija dobila veliko priznanje i preporuke za dalji rad. Viki je razvila biznis, a među klijentima su, pored Cece, i druge njene kolege, pa oprema vilu Jelene Karleuše i Duška Tošića, Saše Popovića i drugih.

(express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *