Korak ispred!

VEZA NEMA BUDUĆNOSTI: Miljana i Zola došli do zida

Ljubavna priča Miljen Kulić i Zole i dalje je aktuelna. Povela se rasprava o novcu, jer ona traži da joj Zoal prepiše novac od rijalitija.
Ja joj govorim i sam da ne vidim buidućnost, ali ona kaže da joj se ne obraćam. Ko bi lud vidio budućnost u ovakvom odnosu? Nisam ja njeno mnogo trošio. Jeli smo i pili, jedno vreme je plaćala stan. Devojka laže. Daleko od toga da nismo trošili njene pare, ali pretjeruje sada. Mi smo od tri godine veze proveli ovdje dvije. Garantujem da je ona duplo više puta išla sama da se kocka nego što smo išli zajedno – dodao je Zola.

POMIRILI SE ZOLA I MARIJA - Otkriveni detalji RAZGOVORA: Evo kako je  Kulićka pričala sa njim pre ulaska | Najnovije vesti - Srbija danas

-Imaš li osjećaj da ga gubiš? – pitao je voditelj Miljanu.

-Konstantno priča o prošlosti, a molio sam je da nam da šansu – rekao je Zola.

-Svašta sam ja radila, krala iz kuće, davala, sve sam sama radila niko mi nije kriv. Svoju porodicu neću da iznevjerim, neću ni ovu kuću, biću ovdje dokle to gledaoci žele. Više mu ništa neću tražiti i to je to. Sve mi je bilo sumnjivo od samog početka, gurnula sam ruku u vatru, ali eto. Povraćala sam 15 dana na nervnoj bazi, nije mi bilo dobro. Više mi je muka od svega, hjtela sam čak i sve pare da dam djeci nezbrinutoj. Kao da sam se na Boga kamenjem bacala, totalno sam pogubljena i to je to – govorila je Miljana.

(Express/ Pink)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *