Korak ispred!

Vesna i Đole Đogani napokon otkrili istinu o njihovom braku!

Vesna i Đole Đogani za 20 godina, koliko su u nevjenčanoj zajednici, zajedno su prošli kroz dobre i loše stvari. Iako je često dolazilo do rasprava i svađa, oni su razgovorom riješili svaki problem, zato i tvrde da je priča ključ svakog uspjeha.

Đole Đogani se izvukao: Vesna mu oprostila poljubac s nepoznatom ženom

– Svi na prvo mesto stavljaju ljubav, ali ja uvek ističem poštovanje. Ljubav bez poštovanja ne postoji jer ti prvo moraš da ceniš tu osobu koju si odabrao za životnog saputnika. S tobom osobom moraš da rasteš i pratiš je, kao i ona tebe. Nema više „tvoje, moje“, sve je zajedničko, novčanik je samo jedan.Treba da voliš sve mane i vrline, odnosno da prihvatiš – rekao je Đole i otkrio koje su Vesnine mane:

– Spora je. Recimo, ja sve završim na vreme i onda kad joj kažem: „Vesna, kasniš – ona se napravi luda“, kazao je Đogani.

Vesna je podržala svaku Đoletovu reč, pa se nadovezala šta joj je najbitnije.

– Da imate razumevanja i da budete uvek u pravu (smeh). Prepisujem sve Đoletove reči. U suštini su to sve neke stvari. Zajedno smo sazrevali i imamo isti cilj. Puno pričamo, a priča je mnogo važna. Ako vašem partneru ne kažete neki problem, misliće da se to podrazumena i nastaviće da radi. Neće više biti momenat za razgovor jer će te pregoreti. Sa razgovorom se rešava sve, i dobro i loše. Mi pričamo o svemu, oko vaspitanja dece, škole, sistema,nastupa… Oko svega. Ćutanje je najveći problem u braku – završava Vesna.

(Alo.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *