Korak ispred!

Vanja Mijatović je imala napade i živjela u strahu

Vanja Mijatović doživjela je saobraćajnu nesreću krajem februara 2013. godine kada se vraćala sa nastupa iz Novog Sada. Ona se nakon tri godine od udesa susrela sa anksioznim napadima, a sada je progovorila o traumatičnom iskustvu.

-Učila sam ponovo da hodam, bukvalno. Bile su jako ozbiljne povrede i šest mjeseci je trajao oporavak. Pet mjeseic sam ležala u krevetu. Bila sam slomljena, inače sam cijeli period bila jako pozitivna. Sve moguće mi je bilo zabranjeno. Pitala sam se kako ću ja sve moći. Ali sam nekako vjerovala, mnogo sam bila uporna, posvetila sam se samo tome. Inače, imala sam udes i pijre toga.  I od tad sam navukla neki strah vožnje kolima po snijegu-priznaje Mijatovićeva.  Vanja je otkrila i kako su izgledali njeni napadi, ali i od čega je imala veliki strah.

-Sva se preznojim i uplašim i molim da se smanji brzina, ako je potrebno. Najviše vjerujem sebi kad vozim. Ja sam recimo drhtala, imala sam par napada tih jačih. Jednom sam imala i u emisiji, ali to se nije vidjelo. U početku nisam znala šta je to, nisam mogla da dišem. Plašila sam se od padanja u nesvijest. Više puta sam padala i baš mi je mučno iskustvo- priča pjevačica.

IZVOR: Boom Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *