Korak ispred!

UPISUJE FAKULTET: Ani Nikolić pomaže bivša svekrva!

Ana Nikolić otkrila je da sprema prijemni za Medicinski fakultet u Beogradu, i da joj je mama njenog bivšeg supruga, Stefana Đurića Raste, pomogla pri odabiru profesora koji će je spremati za prijemni.

Htjela sam da budem doktorica od uvijek. Bivša svekrva mi je poslala sve ko su profesori hemije, biologije. Spremam se da upišem medicinu. Ne na privatnom fakultetu, nego na Fakultetu medicinskih nauka u Beogradu. Smijala sam se sa bivšom svekrvom, ona mi je slala šta je potrebno za upis. Rekla sam joj “Slađana, 6 godina ću dati za tri godine”. Mi smo u dobrim odnosima, što ne bi bile.  Ja sam sa svima u dobrim odnosima, retko sam u konfliktima, što bih bila sa bakom svoje ćkerke. Imamo zajednički interes, obzirom da znamo ko su Tarini mama i tata.Tara je tasmanijski đavo, treba je ukrotiti. Liči i na mene i na tatu, ako je sad ne zaustavimo, neće nam ni puk vojske pomoći- kaže Ana.

Ana je kratko prokomentarisala i naslove vezane za Stefana Đurića Rastu.

 Pogađaju mi svi naslovi za Tarinog tatu. Ja nisam imala oca. Osjetljiva sam na te teme, pišem postove i kačim. Advokati neka kažu šta imaju, ja sam uvijek uz njega i javno  – rekla je Ana. Pjevačica je otkrila da li će se vakcinisati i kako je podnela karantin tokom prvog talasa pandemije koronavirusa.

– Da, sutra idem da se vakcinišem. Moja mama se već vakcinisala. Bila sam uplašena, imala sam osjećaj sigurnosti. Imala sam jedini nastup 3. juna, s obzirom na situaciju, otkazala sam sve koncerte. Smatrala sam da nije pristojno da dok neki ljudi leže na respiratorima da se pjeva. Moji dragi su bili u rizčnim grupama- priča Ana.

(Express/Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *