Korak ispred!

UDAJE SE CECA RAŽNATOVIĆ?! Nakon 20 godina odlučila da se skrasi!

Ekipa portala Srbija Danas posjetila je astro tumača Vesnu Rivas, koja je napravila numerološku analizu za pjevačicu i njenog novog izabranika!

Pjevačica Svetlana Ražnatović je poslije dugog vremenskog perioda, predstavila u javnosti svog novog dečka Bogdana Srejovića, sa kojim je već neko vrijeme u vezi.

Mnogi su ovu vijest dočekali sa oduševljenjem, jer se pjevačica dugo nije izjašnjavala o svom emotivnom životu. Ražntovićka je već skoro dvije decenije udovica, a u međuvremenu nije imala ozbiljniju vezu. Sudeći po tome da je vrlo često sa novim dečkom, da se upoznala sa njegovom porodicom i kćerkom iz prvog braka, čini se da je ova veza ozbiljna.

Kako bismo saznali kakvi su izgledi za nešto ozbiljnije između Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića, ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Vesnu Rivas, koja je napravila astrološku analizu ovog para.
– Ceca je prošle godine ušla u sudbinsku godinu, zato su joj se mnoge lijepe stvari desile, rođenje unuka, mnoga slavlja, a rodila se i ljubav. Ova godine je godina petice u kojoj mnoge istine ispolivaju, zato je Ceca ove godine otkrila svoje emocije. Nije isključeno i da se Ceca do kraja ove godine uda, to joj stoji u rodnom kodu, drugi brak, ali u zrelijim godinama – kaže Vesna.

– Bogdan i Ceca su vezani karmički, jako su dobar spoj i ova veza ne bi trebala da se propusti. Bogana je mnogo vezan za majku, njemu žene mnogo znače u životu, veliki je šarmer i uspeo je u životu mnoge stvari da završi uz pomoć harizme, a to je i privuklo Cecu. Ona ne može da voli muškarca koji nije pametan i vođa. Ovaj muškarac je mudar i karijerista, veoma je sposoban. Njih dvoje su veoma usklađeni, njih je spojila emocija i strast. Ej Ceca upoznala njegovu porodicu, izašla u javnost sa njim, to mnogo znači. To je moralo da izbije u prvi plan – otkrila je Vesna.

(Express/srbijadanas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *