Korak ispred!

U MAGIJU NE VJERUJEM,ALI DALILA UPRAVLJA DEJANOM KAO DŽOJSTIKOM: David poželi da kidnapuje brata iz “Zadruge”

Ognjen Amidžić ugostio je u emisiji “Amidži šou” Maju Marinković, Davida Dragojevića, Anu Radulović, Ivanu Šopić i Jelenu Pešić. Tokom emisije David je prokomentarisao njegov susret sa bratom Dejanom Dragojevićem, ali i njegov odnos sa Dalilom Dragojević.

– Šta da kažem?! Mislim da je bio svjestan, da je osjetio podršku posijle toliko godina… Vidim ja po njemu, brat mi je, vidim da je izgubljen totalno – šta mi priča, kako me gleda… Jednostavno, to nije on. Ne znam šta se desilo sa njim, ono kao da nije on. Bez zezanja, u magiju ne vjerujem niti sam imao dodir sa tim, ali koliko mi ljudi pišu, šta mi govore, izgleda da to postoji, jer je nemoguće da neko upravlja njim kao džojstikom – rekao je David.

– Najradije bih kidnapovao Dejana, ne znam šta više da radim s njim. Jedino da ga upecam pecaljkom tamo i pobjegnem s njim. Ne znam šta više radi, njegova reackije su mi nemoguće, kako ona njega gleda, kako mu prilazi. Slabo gledam, uglavnom se čujem sa mamom da mi kaže šta se dešava, ali vidim i ja sam neke scene. Dejan ustane da priča, Dalila ode u pušionicu, pali cigaretu, cilja ga pogledom, puši i gleda ga – on se izugbi totalno! Ja sam ga i pitao u posjeti zašto to radi, zašto dozvoljava neke stvari, on kaže da ne zna i da ga nešto tišti u grudima, ne može uopšte da mi objasni. On gleda kroz mene! Ja ga,  poznajem, dijelili smo sobu 20 godina, brat mi je. Daje mu lažnu nadu, vraća ga na mulj. Oni nemaju gde da se vrate, nema gdje da ode, ima da ode jedino kod mene, kod mame i tate, mi ga svi čekamo – priča srčano David.

(Express/Srbijadanas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *