Korak ispred!

U BIKINIJU,A NIJE NA PLAŽI: Edita će do ljeta biti raketa!

Edita Aradinović provokativnim fotografijama u bikiniju, ali ne na plaži, več ispred ogledala, oduševila je sve svojim besprIJekornim izgledom.

Edita je na svom Instagram profilu podIijelila niz fotografija na kojima pozira u crnom bikiniju, ispred ogledala, a na sebi ima i tigrasti ogrtač. Ona se fotogrfaisala u nekoliko poza, a definitivno je najbezobraznija ona na kojoj čuči.

– Smopouzadanje? Kuc, kuc… Gdje si? – napisala je Edit u opisu provokativnih fotografija, a kako izgleda, njoj uopšte ne nedostaje samopouzdanja, a i kako bi kad tako dobro izgleda.

Zgodna i prelIJepa Edita. Izgledaš top.Treninzi, ali genetika je genetika. Majko moja kako dobro izgledaš. Da li bi se udala za mene?sSvršena si-neki su od komentara ispod objave.

Podsjetimo, pjevačica u poslejdnje vrijeme vrlo disciplinovano trenira i da nedavno jeporučila da je “do ljeta, raketa”međutim, na osnovu fotografija možemo zaključiti da je Edita već prava bomba. Inače, pjevačica je smršala smao dva kilograma, ali je zahvaljujući treningu njen stomak potpuno drugačiji.

Naime, Edita je u novembru i decembru imala 54 kilograma i 18 procenata masti, a u februaru 52 kilograma i 14 posto masti.

(Express/Telegraf)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *