Korak ispred!

TUČA U CENTRU SKOPLJA: Sha udario i vukao Taru?

Kako saznaje Blic.rs, Nenad Aleksić Ša nasrnuo je, u centru Skoplja, na svoju djevojku Taru Simov. Ovom incidentu, kako tvrdi izvor, prethodila je svađa zbog njenog bivšeg dečka. Kao posljedica njegovog stiskanja za ruke i štipanja, Simova je zadobila povredu u vidu podliva na ruci.

– Ša je sinoć udario Taru. To se desilo ispred jednog poznatog kafića u centru Skoplja. Prvo je izbila svađa, zbog njenog bivšeg dečka, pa je reper pokušao da joj otme telefon, a onda je počeo da je vuče za ruku i štipa. Tara se mnogo uznemirila, bukvalno je sjela u auto i pobjegla kod druga – kaže izvor iz bliskog okruženja Tare Simov.

Kako je Tara ispričala svojim prijateljima, situacija je bila jeziva. Njeni drugovi su bili na ivici da nađu Ša i da se obračunaju sa njim.

– Ona je kod tog druga došla sva uplakana i uznemirena. Imala je podlive na rukama, rekla je da joj je to Ša napravio jer ju je stiskao za ruku i štipao. Njen drug je skroz poludio kada ju je vidio u takvom stanju, hteo je da nađe Aleksića i da se obračuna sa njim – kaže izvor za “Blic”.

(express/blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *