Korak ispred!

Toni Cetinski dužan na sve strane, za sve krivi bivšu ženu!

Na spisku dužnika našla su se mnoga poznata imena iz Hrvatske. Puno je sportista, ali i estradnih zvijezda. S dugom od oko 22.000 evra na listi poreznih dužnika našao se i muzičar Toni Cetinski.

Pored njega, srpskoj javnosti poznati muzičar, gitarista i pjevač hrvatskog rok sastava Prljavo kazalište, Jasenko Houra (60), takođe je na listi, sa nešto manjim dugom od Tonija. Njegovo zaduženje je 20.315 evra.

Inače, Toni je 2018. godine bio u centru skandala kada se saznalo da za porez duguje čak 43.000 evra. Pjevač je tada za hrvatske medije otkrio da za dug krivi bivšu suprugu Ivanu Nobilo. Kako je naveo, on je pristao da joj bude žirant, zbog čega je sada morao da proda stan kako bi otplatio njen dug.

Dozvolio sam sebi da budem među najglupljoj grupi građana. Bio sam žirant za kredit bivšoj ženi i upao u zamku. Danas to otplaćujem- izjavio je Toni.

Ipak, njegova žena oštro je demantovala sve navode, pa je javno otkrila šta se zapravo desilo.

Toni je bio sadužnik, a ne žirant za dva stana koja smo kupili pre razvoda. Podelili smo stanove i kredit, ali sam ja kao glavni dužnik platila porez za oba stana, a ne on. Povrat polovine iznosa tražila sam sudskim putem, ali smo se nagodili i plaća mi u ratama – rekla je Ivana.

(Express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *