Korak ispred!

TO MI JE NAJVEĆA KAZNA: Đorđe David o odnosu sa kćerkom

Dorđe David je već duže vrijeme prisutan u Zvezdama Granda kao član žirija i mentor, i veoma je posvećen kandidatima, zna kada je vrijeme za šalu, a kada za rad i trud.

Za sebe kaže da se trudi da odgovori svim obavezama budući da je profesionalac, a osim u Grandu, angažovan je i u bendu. Zbog toga, međutim, najviše trpi porodica, što je otkrio i sam muzičar.

-Trudim se da svim snagama odgovorim svim obavezama na sve strane, i kada je u pitanju bend i šou program i teatar i, naravno, porodica, ali, realno gledano, porodica najviše trpi. Ja kada se nekog posla uhvatim, ja u to ulazim ili sto posto ili ne ulazim. Takav sam, kažu da je to vezano i za horoskopski znak, ali ja mislim da je u pitanju i vaspitavanje od strane majke kada smo mi muškarci u pitanju. I ona je bila ozbiljan vojnik u svom poslu i uvijek mi je govorila: ‘Ako nisi spreman da izdržiš sva pravila cirkusa u koji hoćeš da uđeš, nemoj ni da ulaziš –  rekao je Đorđe, koji ima kćerku Stašu kojoj poklanja sve svoje slobodno vrijeme, a kaže i da je dosta toga karakterno naslijedila od njega, pa zna da ga pogodi gde najviše boli.

KADA POBIJEDIŠ MARIJU ŠERIFOVIĆ TO JE VELIKA STVAR: Đorđe David je  najposvećeniji mentor "Zvezda Granda" - Express

 Moja kćerka je  namazana, na moju je foru potpuno. Kada me nema dva, tri dana slijedi ignorisanje, što mene najviše na svijetu boli, a ustvari krajičkom oka me gleda kada misli da ne vidim. I onda kada ja kažem ‘dobro, hoćemo da se ljubimo’, dolazi kod mene. To mi je najgore moguće kažnjavanje koje mogu da dobijem, njeno ignorisanje – otkrio je Đorđe David,

(Express/Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.