Korak ispred!

Tiha voda breg roni!

To je životna i muzička deviza Aleksandra Dulića, pevača iz Banjaluke, koji je svojom pesmom “Porodica” pokazao kako se svaki rad i trud isplati.

Za samo nekoliko nedelja koliko je već pesma u etru, publika je prepoznala iskrenu emociju i pravu i jedinu ispravnu emociju, da se iza svega nalazi, porodica.

Ova pesma je za kratko vreme postala hit a promoviše istinske ljudske vrednosti, što je danas retkost. Ovaj vrsni muzičar, poznat je po svojim nastupima, kao što je to bilo na trgu u Banjaluci pred više od 20000 posetilaca gde je oduševio interpretacijom pesme “Pukni Zoro” i nagovestio sjajnu budućnost u oblasti narodne muzike. Iako je mogao da podilazi trendu, nije, jer kako kaže, “Moja muzika je odraz moje duše, mog rada i nadam se mog vidljivog talenta.

Ne želim da upadnem u vrtlog jurnjave za hiovima, jer pesma je pesma, a ako ima kvalitet, pre ili kasnije će naći put do publike”. Pomenuta pesma “Porodica” ne samo da je našla put do svih “porodica” već je i ujedinila iste, naročito u ovim vremenina kada nas je zadesilo otuđenje, uzrokovano MODERNIM STILOM ŽIVOTA. Zato uz ovu pesmu Aleksandra Dulića, možemo opet osetiti povezanost među sobom i iskrenu emociju koju donosi, Porodica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *