Korak ispred!

TEŠKO DJETINJSTVO: Sofija Milošević je ustajala zorom i brala kukuruz

Manekenka Sofija Milošević danas uživa u luksuzu i raskošu. Ona danas ima uspješnog supruga, a takođe i svoj privatni biznis, nedavno se ostvarila u ulozi majke i na svijet donijela dječaka, Sofijin život nikako nije bio med i mlijeko.

Odrasla je bez oca, koji je napustio njenu porodicu još dok je ona bila dijete, a kako kaže za trideset godina, vidjela ga je svega nekoliko puta.Ni školski dani joj nisu olakšali odrastanje, pa su je djeca ismijavala i ponižavala.

Tokom devedesetih se teško živejlo, ali ona i njena majka, brat i djed držali su se zajedno i pomagali jedni drugima što ih je i odžalo. Sofija, koja sada ima sve u životu, nema problem da kaže da je kao mala brala kukuruz.

– Mama nas je budila u šest ujutru, prije škole, da čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hljeba. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli da kupimo dovoljno hljeba i mlijeka. Danas kada se sjetim toga djeluje mi sve kao noćna mora, ali tada to nisam shvatala tako dramatično. Bez obzira na ružne stvari, imala sam prelijepo detinjstvo. Mi smo se  igrali napolju, jurili svice po ulici. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove – rekla je Sofija.

(Express/ Informer)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *