Korak ispred!

TEŠKI DANI: Zvezda Granda izgubila bebu: “Srce je prestalo da kuca”

Nakon ogromne radosti i sreće koju je izazvalo saznanje da je u blagoslovenom stanju, nekadašnja zvijezda “Granda” Biljana Sulimanović potvrdila je tužne vijesti, da je doživjela spontani pobačaj.

Tačno je, moja trudnoća se dosta zakomplikovala i sve se nekako odigralo odjednom. Otišla sam na kontrolu i ljekari su mi rekli da bebi ne kuca srce i da moramo da pratimo šta se dešava. Ljekari su davali sve od sebe, mada su joj šanse da preživi bile svega 5 posto i na kraju smo je jednostavno izgubili. Uputili su nas u GAK, gdje sam obavila još dva dodatna pregleda i utvrdili su da je to to, da za sedam dana moram na abortus. Beba se nije dovoljno razvila, srce je prestalo da joj kuca- kazala je i dodala da je osim velikog gubitka, teško podnijela i to što mora na kiretažu.

Teško nam je svima, ali Gospod je tako htio. Ne spavam danima, baš je teško – dodala je. Ipak, slamku spasa danas pronalazi u svojoj porodici i kraj supruga koji joj je velika podrška.

Da je lako da se zaboravi nije, ali trudim se da zajedno sa mojom porodicom prevaziđemo ovo što nas je snašlo. Moji roditelji, muž, sestra i braća daju mi najveću snagu- ističe pievačica koja i dalje ne može da se pomiri sa velikim gubitkom.

Bila sam kod mojih sve dok se nisam oporavila, a sad odmaram u stanu sa mužem- kaže Biljana koja se neizmjerno radovala prinovi.

Za sad na ispunjenje želje da postane majka moraće da sačeka, jer trenutno nije preporučljivo da ostane u drugom stanju.

Ljekari kažu da mogu poslije tri mjeseca, ali da je najbolje da napravimo pauzu od godinu dana. Ali o tom- po tom, želim da sve ovo prvo prođe, da dođem sebi, pa ćemo vidjeti za dalje – zaključila je.

Biba se prije dvije godine našla na svim naslovnim stranama, nakon što je Dragan Stojković Bosanac izjavio da je od nje očekivao mnogo, ali ga je pjevačica razočarala jer nije iskoristila svojih pet minuta slave. Poslije njegove izjave digla se velika prašina, a pjevačica mu je odgovorila da je i sam svjestan da je estrada bara puna krokodila.

(express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *