Korak ispred!

TEŠKE OPTUŽBE NA DALILIN RAČUN: Umjesto novca, BOLESNOM djetetu odnijela svoju fotografiju!

Ozbiljne optužbe na račun zadrugarke Dalile Dragojević, iznijela je njena vjenčana kuma Gordana Vasić koja je odlučila da otkrije sve tajne zadrugarke.

Nakon što je sve vrijeme finansirala Dalilu, kupovala joj poklone i plaćala putovanja, Gordana je odlučila da ispriča na koji ju je način sada već bivša kuma prevarila.

Između ostalog, Dalilina vjenčana kuma istakla je da su njeni fanovi umjesto bolesnom djetetu, pomogali njoj i njenom kučetu Tediju, jer Dragojevićka nije imala osjećanja.

– Pokušala sam da skupim novac za Dalilino vjenčanje sa Dejanom kako bismo kupili auto za njeno kuče Tedija. Obavijestila sam Daliline fanove na Fejsbuk grupi, međutim žene iz grupe su rekle da nije pametan potez kupovati automobil od 200 evra za Dalilinog psa, jer je bolje da novac damo ženi čija je kćerka bolesna. Njeni fanovi i podrška nisu bili za to, a ja sam željela da joj ispunim želju i kupim auto. Na kraju sam kupila – priča potresena Gordana i dodaje:

– Dalila je govorila da joj trebaju cigarete i mleko, kako bismo joj mi sve to napukovali i donijeli kese iz prodavnice – potresno govori Dalilina vjenčana kuma.

Ona je dodala i da je Dalila obišla majku sa bolesnim djetetom, ali umjesto novca, odnijela joj je svoju fotografiju, prenosi Srbija danas.

(Aloonline.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *