Korak ispred!

TEODORA JE SRETNA SA KOŠARKAŠEM: Ali, njen Nino je bio u vezi sa ovom poznatom djevojkom!

Teodora Džehverović uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a ono što je javnosti manje poznato jeste da je sportista prije pjevačice navodno bio s fitnes instuktoricom Ana-Marijom Žujović.
Nije poznat razlog njihovog raskida, ali tokom romanse često su objavljivali zajedničke fotografije na Instagramu, između ostalog i jednu na kojoj se ljube.

Nino i Žujevićeva su dosta vremena provodili zajedno, išli su na skijanje, a vrijeme su provodili i u teretani.
Iako je na početku pokušavala da sakrije da je zaljubljena i da je ušla u vezu, Teodora je to konačno objelodanila.

– Iskreno, danima me svi živi zovu da me pitaju o čemu se radi. Ja sam se sklonila, jer smatram da treba da sačuvam što više mogu svoju privatnost. Međutim, oboje smo odlučili da nema potrebe da krijemo bilo šta. Tako je, u vezi sam s Ninom i ponosna sam što sam pronašla takvog dečka. Moram da kažem da je zaista na mjestu. Prije svega je sportista, iz fine muzičke porodice je, što je mene kupilo – rekla je pjevačica za IDJ.

– Zna da svira klavir, ali najbitnije je da smo se nas dvoje tako brzo skapirali i kao da sam pronašla mušku verziju sebe. Postoje i stvari u kojima se razlikujemo, ali devedeset posto stvari nam je povezano i imamo toliko tema za razgovor, a to je najbitnije. U njemu vidim prijatelja, a to je ono što sam rekla, da sljedeći partner prije svega treba da bude neko ko će razumjeti moj posao, pritisak i ko će moći da se nosi sa svim tim stvarima, a to je definitivno Nino – pojasnila je.

(Express/Alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *