Korak ispred!

Tanja Savić se oglasila brutalnom porukom: “Čuvajte se, loši ljudi…”

Pjevačica Tanja Savić oglasila se na svom Instagram profilu nakon cijelog haosa oko navodne otmice sinova od strane njenog supruga Dušana Jovančevića, da bi na kraju on izjavio da je navodno cijela ta fama bila marketing, što je ona javno demantovala, te rekla da se nisu pomirili.

Pjevačica je više puta govorila o tome kako je njen suprug Dušan manipulator i kako laže, a sada se oglasila porukom na Instagramu:

– Čuvajte se. Loši ljudi najlepšim korakom ulaze u vaš život – pisalo je u objavi koju je Tanja objavila na Instagram storiju.

– Obožavam dobre ljude koji nisu zavidni, ljubomorni… Sa kojima mogu opušteno da pričam i smijem se… Dobrotu im vidim u očima – napisala je Tanja uz novu fotografiju.

Nedavno se Tanja svima obratila preko društvenih mreža, nakon što je njen muž rekao da su se pomirili.

– Tu sam da pomognem kome treba, ove stvari su jako neprijatne. Ne opraštam ljudima. Koncentracija mi je jako loša danas. Da pređem na stvar, da li vjerujete onome što ja kažem? Vidjela sam mnogo ružnih komentara da sam ispala glupača… U životu ne bih to uradila i dokazala bih da nemam razum, imam debele živce, nisam ih izgubila. Niko ne može da mi stavlja riječi koje nisam izgovorila. Puno griješite. Odlučila sam šta ću sa svojim životom, volim onog ko me poštuje, onaj ko me ne zaslužuje, nemam ja šta sa njim da pričam – rekla je Tanja.

(express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *