Korak ispred!

Tanja Savić ovom porukom otkrila koliko joj te teško zbog sinova

Tanja Savić se više od godinu dana bori da ponovo vidi svoje sinove Maksima i Đorđa, koje je bez njene dozvole njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju, zbog čega svaku njenu objavu na društvenim mrežama javnost pomno prati.

Tanja je ovog puta na svom Instagram profilu podjelila “poruku dana” i pokazala da je jaka uprkos svemu što joj se događa.

– Poruka dana. Kada ti nestane snage i na trenutak pomisliš da bi trebalo odustati, seti se svih onih kojima bi to bilo drago, pomisli na one koji te nisu podržali, zamisli koliko se tek stvari menja kada budeš uspeo, nasmej se i dodaj gas – piše na pjevačicinom storiju.

Savićeva još uvjek nije otišla po svoju djecu u Australiju zbog otkazivanja letova i obaveznog karantina u trajanju od dvije nedelje, a kako je istakla, ne postoji drugi način da vrati Maksima i Đorđa jer otac neće da ih vrati u Srbiju. 

– Saznala sam iz medija da je Dušan podneo žalbu na odluku suda da se djeca vrate u Srbiju, kad ste mi prosljedili, nisam ranije čula za to. Nemam ni odgovor, bez teksta sam. Starateljstvo nad djecom još uvjek nije rešeno, tek ćemo da se borimo za starateljstvo nakon razvoda, a sudska odluka da se djeca vrate u Srbiju, u svoj pređašni boravak, ta odluka je donesena – rekla je Tanja ranije za “Telegraf.rs”.

Photo: Instagram/tanja_savic_private

Foto: Instagram

Izvor: Idjtv.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *