Korak ispred!

Tamaru Đurić OPTUŽILI da je nosila lažan trudnički stomak! Ona im OVAKO odgovorila!

Tamara Đurić se porodila 3. januara i na svijet donijela zdravu djevojčicu, kojoj su ona i njen partner Nikola dali ime Tamara.

Novopečena mama brzo se našla na meti kritika i loših komentara jer je svoju liniju uspjela da dovede do savršenstva samo nekoliko dana nakon porođaja. Internetom kruže priče da je imala lažni trudnički stomak, te da nije ni bila u drugom stanju, a Tamara je zgrožena zbog ovakvih glasina.

– Bože sačuvaj, kakvi komentari. Stvarno ne znam šta da kažem na ovo sada, naprosto sam iznenađena. Ja sam neko ko je vodio računa u trudnoći, vježbala sam do porođaja. Kilažu sam dovela do savršensva iako je prošlo svega par dana od porođaja. Nemam postporođajnu depresiju i savejtujem sve djevojke, žene koje planiraju da se ostvare u ulozi majke da budu što aktivnije tokom trudnoće jer će im poslije biti mnogo lakše – rekla je Tamara i dodala:

– Kod mene se ništa nije promijenilo, samo sam dobila jednog malog anđela koji je upotpunio moj život. Što se komentara tiče, uvjek će biti hejtera koji će me nazivati raznim imenima i izmišljati razne gluposti kao i ovu, ali tome ne bih da dajem na značaju – navela je ona.

IZVOR:  Republika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *