Korak ispred!

Tamara Milutinović otvoreno: “ISTINA JE! RASKINULA SAM sa kompozitorom!”

Ovih dana, raskid poznate pjevačice Tamare Milutinović i poznatog kompozitora Saše Nikolića glavna je tema i mnogi se pitaju da li je to istina.

Gostujući u “Grand Magazinu” pjevačica je otvorila dušu i potvrdila spekulacije.– Sama sam i srećna što je najbitnije – rekla je kratko Tamara.

Na pitanje voditelja da li joj je žao što se sve tako odigralo, budući da se o njihovoj ljubavi dosta pisalo, ona odgovara – Ja sam javna ličnost, ja nemogu to da dopustim ili ne. To ne zavisi od mene. Da sam se ja pitala, vjerovatno to ne bi bilo tako, ali pošto sam javna ličnost i pošto to ne mogu da spriječim, tako je ispalo kako je ispalo. Bilo prošlo što se kaže, ja se ne kajem ni zbog čega u životu, sve svoje postupke sam radila srcem, a smatram da kada radiš srcem da to nije greška. Zato se ne mogu ni zbog čega kajati.

Pevačica ne krije da je želela da izbegne medije i da svoju vezu drži dalje od javnosti.

– Ja sam jednom prilikom rekla da bih voljela da sačuvam sebe za onog pravog i da u novine dospe onaj pravi koji će stati ispred oltara sa mnom. Nažalost, nisam uspijela to da ispunim sebi, što ne znači da će sljedeći biti pravi – istakla je ona.

https://www.youtube.com/watch?v=hGHqP3ybZps

Izvor: Paparazzo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *