Korak ispred!

Tamara Đurić ZGRANULA SVE imenom za bebu, NARCISOIDNO DO BOLA!

Bivša rijaliti učesnica otkrila je kako je izgledalo kada su saznali pol djeteta, te je se iznenadila kada je rekla koje ime će dati bebi.

“Moj vjernik želio da bude dječak, ali ja sam baš željela djevojčicu. Radili smo test i pokazalo se da je djevojčica. Bila sam presretna, a on se nije oduševio. Daću joj ime po sebi – Tamara. Znam da se po živima ne daje ime, ali ja bih žejlela da se moja djevojčica zove kao ja. To sam željela još kao mala, ovo nije sad ideja. Imam tu ideju već poslednjih 15 godina. Tako da sam sigurna da nisam pogriješila, uopšte nisam imala dilemu. Govorili su mi da ne može tako, koliko god da može – ne može, ja sam tako odlučila. I to će tako biti”, ispričala je ona.

Đurićeva je ispričala i kako je ragovala kada joj se beba pomjerila u stomaku.

“Prvi put kad se pomjerila ja sam bila u šoku. Ležala sam na leđima, i samo sam osjetila kao da je nešto zaplivalo po mom stomaku, nije mi bilo prijatno. Sada mi njeni pokreti ne smetaju. Ne bih nikoga da uvrijedim ili da zvučim grubo, ali mi je izgledalo kao da mi se vanzemaljac stvorio u stomaku. Sad sam se srodila s tim”, rekla je ona kroz osmijeh u ovonedeljnoj emisiji “Premijera”.

(BoomPortal/Kurir.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *