Korak ispred!

Tajne o vezi ili braku koje ne bismo smjeli otkriti ni najboljoj prijateljici

Svi ponekad imamo neku zamjerku na ponašanje npr. svekrve ali to bismo trebali zadržati za sebe

Većina stručnjaka smatra da bi neki detalji iz ljubavne veze ili braka ipak trebali ostati između partnera i ne bismo ih smjeli dijeliti s drugima, čak ni ako se radi o najboljim prijateljima.

Mnogi od nas imaju potrebu ispričati sve probleme svojim prijateljima. Bez obzira na to kakve je prirode problem, osjećamo se bolje kada se povjerimo onima koji nas najbolje razumiju, a najčešće ipak razgovaramo o ljubavnim problemima.

Međutim, mnogi stručnjaci smatraju da bi neki detalji iz veze ipak trebali ostati između partnera i ne bismo ih smjeli dijeliti s drugima.

Svađe s porodicom svog partnera
Međutim, mnogi stručnjaci smatraju da bi neki detalji iz veze ipak trebali ostati između partnera i ne bismo ih smjeli dijeliti s drugima.

Svi ponekad imamo neku zamjerku na ponašanje npr. svekrve ali to bismo trebali zadržati za sebe. Ljudima je u prirodi da zauzmu defanzivni stav kada je u pitanju njihova porodica, a vi nikada ne možete znati hoće li komentar koji ste nekome ispričali u povjerenju doći do partnera ili porodice i izazvati zamjeranje.

Privatna informacija
Molim te da ovo ostane među nama, rečenica je koja nas obavezuje na čuvanje tajne. Bez obzira na to o čemu se radi, ako nas partner zamoli za diskreciju, onda smo dužni poštivati njegovu želju.

Izvor: Krtice.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *