Korak ispred!

SVE SMO REKLI JEDNO DRUGOM: Dalila i Car u “Ami Dži šou”

O turbulelntnom odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara bruji. Njih dvoje su gostovali u emisiji “Amidži šou” i tom prilikom ih je voditelj pitao da li imaju da poruče nešto jedno drugom što do sada nisu imali prilike. Dalila je istakla da je rekla sve što je imala, dok je on negodovao zbog njenog odgovora, te ostao uvjeren da nije iskrena.

– Reagujem u momentu, u afektu, svašta nešto je tu pomiješano… Ali nikada ne skupljam u sebi. Tog trenutka kada on kaže nešto što mi se ne dopada, ja odmah reagujem. Mislim da sam ja njemu sve rekla – rekla je Dalila, a Car se odmah pobunio.

-Žao mi je zbog načina na koji sam je ostavio… Iskreno mi je žao. Dobro i po mene i po nju je to što smo raskinuli taj odnos. Ona nije osoba za mene, dobro sam postupio, ali nije ni šmekerski ni ispravno ono, nisam joj trebao prirediti onako da raskinemo. Štošta bih joj rekao, biće vremena da ona i ja kad-tad pričamo- poručio je.

Dalila je bila nepoverljiva zbog njegovih riječi.

– Njemu da je žao bilo čega, ne bi se ovako ponašao. Da si ti, Filipe, razmišljao o posjledicama i kako ću se ja osjećati, skroz bi drugačije postupio. Bio si svjestan, sjvesno si dolazio da mi kažeš da me voliš, svjesno odlazio da se ljubiš… Ja sam u njemu vidjela sigurnost, smatrala sam ga muškarcem koji može da podnese to što sam ja, to što sam jaka… Svojim riječima koje je izgovarao pokazivao je… Upoznajem ga tek sad kroz ostale odnose. Smatrala sam da će da stoji iza svojih riječi, svojih djela, pogotovo kada je bila “Zadrugovizija”, rekao mi je: “E, tek sad ću biti uz tebe, tek sad ću da dokažem da mi pritisak ne može ništa”, međutim… Stvarno sam mu vjerovala. Shvatila sam na kraju sa kakvim čovjekom imam posla, hvala Bogu da se na vrIJeme desila Maja – rekla je Dalila.

(Express/Srbijadanas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *