Korak ispred!

SVE JE SNIMLJENO: Pogledajte napad na Memu Haljevca

Tokom snimanja emisije u jednom sarajevskom lokalu, nepoznati muškarci iznenada su uletjeli unutra i verbalno napali voditelja Sulejmana Memu Haljevca, pjevača “Lapsus” benda Emira Aličkovića, pobjednika takmičenja “Zvezde Granda” Ibru Bublina i sadašnjeg učesnika pomenutog šou programa Hanada Džehverovića.

Na internetu kruži snimak, na kojem se jasno vidi i čuje napad na poznata lica. Naime, voditelj Sulejman Memo Haljevac snimao je svoju emisiju „Đir sa Memom“ u jednom sarajevskom restoranu

Oni su sjedili za stolom u lokalu i razgovarali o aktuelnim temama, te je u jednom momentu nekoliko muškaraca uletjelo unutra i počelo da psuje Memu. Srećom, nije došlo do većeg incidenta i niko nije povrijeđen.

Momci su fino ćaskali. Međutim, jedan dečko koji je ušao u restoran bio je bijesan kao ris i počeo je da psuje voditelja. Očigledno od ranije ima neki problem s njim, čim mu je ljuto postavljao pitanja „Koga ti zaje.avaš, s kim si radio inrervju i drugo“. Pjevači su ostali bez komentara i nisu se miješali, dok je Memo, koji je inače oštar na jeziku, hrabro reagovao i suprotstavljao se riječima. Konobarica je pokušavala da smiri situaciju, da bi na kraju momci koji su upali otišli mirne glave“, rekao je izvor, što porveđuje i snimak koji kruži društvenim mrežama.

Snimak koji kruži internetom možete da pogledate OVDJE.

Izvor: Expresstabloid.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *