Korak ispred!

Suzana Jovanović u strahu zbog Saše: Hoće da nam unište brak, podmeću mu pjevačice

Suzana Jovanović Saša Popović

Otkad se pojavila autobigrafija Nede Ukraden, u kojoj pjevačica tvrdi da je bila u vezi sa Sašom Popovićem, sve više je priča o tome s kim je sve nekadašnji harmonikaš bio.

Džentlmen kao i uvijek, Popović ne želi da priča o ženama sa kojima je bio u vezi, ali tvrdi da javnost ne zna ni dio njegovog ljubavnog života.

– Nije to baš tačno to što je Neda napisala. Ja kao javna ličnost mogao bih da napišem knjigu koja bi oborila sva ova izdanja sa estrade. Bila bi sigurno najprodavanija knjiga u ovoj državi. Ali ne želim da iznosim sa kim sam bio prije Suzane. Svako ima neku svoju politiku i neke svoje želje. Isto tako nije istina i da je Brena bila ljubomorna na Nedu – rekao je Popović.

Suzanu nikada nije zanimalo kakav je bio ljubavni život Saše Popovića, jer zna da otkada je sa njom, nekada veliki zavodnik, na druge žene ni ne obraća pažnju.

Ipak, priča koja se pojavila prošlog ljeta, da je Saša u vezi sa bivšom zadrugarkom, Ivom Grgurić, pjevačicu je potpuno izbacila iz takta, ali ne zbog toga što ne vjeruje Saši, već zato što smatra da onaj ko plasira te priče pokušava da rasturi njihov brak.

– Nisam imala pojma ko je Iva Grgurić dok je poslije u Zadruzi nismo slučajno vidjeli. Sale i ja se smijemo ovim glupostima, ali to je stvarno dno dna! Ona je u restoranu, u Opatiji, tražila da se slika s njim, a on je naravno pristao, nije ni znao ko je djevojka. Izgleda da sve to rade namjerno, i baš su uporni. Ne znam iz čije kuhinje to ide, niti znam porive, ali kao da hoće da nas posvađaju, pa podmeću ovu Ivu i te neke pjevačice. Vidim da neko voli da se igra tuđim životima, ali, dobro, to se sve vrati. Što bi rekao naš narod, Za dobrim konjem se prašina diže. Moraju takve stvari da se prave, valjda su čitane i donose popularnost tim djevojkama. Sa nama je sve u redu, mi smo skladna i sasvim normalna porodica – rekla je tada Suzana, koja je u ljubavi sa Sašom preko dvije decenije.

(Express/Svet)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *