Korak ispred!

SUZANA JOVANOVIĆ NIJE MOGLA SAKRITI TUGU: Ispratila 2021. godinu u suzama

Od kada je prestala aktivno da pjeva, Suzana Jovanović, supruga estradnog maga Saše Popovića, najviše voli da Novu godinu dočeka u miru i sa svojim najbližima.

– Od kada ne pjevam, najviše volim da sam kod kuće u toplom domu sa Saletom i Aleksandrom. Tako je bilo i ove godine. Televizija, neka dobra klopa, i to je sve – rekla je.

Iako svoj dom okite u duhu praznika, tradiciju darivanja poklona preskaču, jer kako ističe sa godinama se mijenjaju i želje.

– Odavno to ne radim. Nama su pokloni svakog dana, to su sve neke sitnice. Što ste stariji ništa više ne želite, samo dobro zdravlje, da me noge služe, da mi ničija pomoć nije potrebna – iskrena je bila pjevačica.

Suzani neće ostati u lijepom sijećanju prošla godine jer se suočila sa gubitkom bliskih osoba.

– Tužna godina zbog svih kolega koji su otišli. Ne znam šta da kažem…Još je to svježe sve, ne mogu da prihvatim da su otišli. Tako je kako je, život ide dalje ja to znam, ali jako teško. Do juče se družite, idete na slavu, na veselja i odjednom ga nema – sa bolom je ispričala pjevačica.

-U ovoj godini samo želim smo svi u ovolikom broju, da se prekine ovaj loš niz koji je krenuo i da se ljudi raduju. Da se veselimo, da pjevamo, da pravimo slavlja, ženimo djecu, dočekujemo unučiće pa zar ima išta ljepše od toga. Samo to želim – otkrila je ona.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *