Korak ispred!

“ŠTO SAM ZRELIJA TO BOLJE IZGLEDAM” Slavica Ćukteraš ponosno pozirala u provkativnom izdanju!

Pjevačica Slavica Ćukteraš za „Blic“ kaže da je srećna i zadovoljna, te da je to formula zašto sija i obećava da će jaču polovinu pokazati kada bude bila spremna.

– Ne može da se ne podvuče neko pitanje o mom privatnom životu, a znate da ja o tome nikad ne pričam (smijeh). Ja sam emotivno ispunjena žena – imam ćerku koju volim najviše na svijetu, porodicu, prijatelje i prema njima osjećam veliku ljubav koja mi je uzvraćena. Emotivni plan ne mora da se odnosi samo na partnera i ne moramo da budemo definisani kroz to. Ali, ne sumnjam da ćete saznati kada budem imala nekog pored sebe, a možda i imam, samo ga dobro krijem – kaže Slavica, koja dodaje da je srećna žena i da zbog toga emituje dobru energiju.

– Kad je žena srećna i zadovoljna svojim životom, onda uvijek sija. Šalu na stranu, mada se ne šalim, znate da sam ja neko ko se fizički ne mijenja, a valjda je ona izreka da žena što je zrelija, ona bolje izgleda. Trudim se da vodim računa o tome šta jedem, mada nisam neko ko sebi brani bilo šta, treniram koliko mogu, a i imam malo dijete, tako da sam uvijek fizički aktivna – govori pjevačica za „Blic“ i usput se osvrće na to što su joj fotografije na Instagram profilu sve više provokativne.

– Ne znam što se tolika pomama podigla zbog mojih fotografija, ne radim ništa što ne radi i ostatak svijeta. Ali, valjda zbog toga što sam poznata ličnost, to je onda više propraćeno, šta da radim. Bitno je da je slika lijepa, ako će već završiti u novinama, zar ne?. Na komentare više i ne reagujem, iskrena da budem, jer svako ko ima potrebu da pljuje nekog zbog toga kakvu je fotografiju objavio, pa ta osoba onda nema ništa pametnije da radi. Ako im je lakše da mene negativno komentarišu i to ih čini srećnim, onda treba da se zapitaju šta im je stvarno cilj u životu – izjavljuje Ćukteraševa koja se u avgustu mjesec borila sa korona virusom.

(Express/blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *