Korak ispred!

“ŠTA ĆE DŽEJ U ALEJI?” Karleuša se oglasila i poručila samo jedno!

Pjevačica Jelena Karleuša nije juče prisustvovala sahrani pjevača Džeja Ramadanovskog, ali je to nije spriječilo da na druge načine pokaže koliko je poštovala ovog umjetnika, njegov rad i doprinos.

Ovoga puta na njenom profilu pronašli smo komentar jedne pratiteljke na Instagramu koja se sa neodobravanjem osvrnula na to što je Džej juče sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

– Pored Meše Selimovića, Andrića, Milene Dravić i mnogih kultnih velikana, Džej u Aleji zaslužnih građana? Neka je njemu vječna slava, ali ovo više nema veze sa vezom. Poređenje sa tolikim, naučnicima, piscima, sportistima, glumcima, ovo je katastrofa – pisalo je u komentaru.

Zato što je bio svijetli simbol jednog mračnog vremena, zato što je svojim nesvakidašnjim glasom i talentom od takve narodne muzike napravio umjetnost, zato što je bio pripadnik romske zajednice koji je uspjehom pobio sve rasističke i malograđanske predrasude, zato što je život posvetio humanitarnom radu, zato što ga je ovaj narod volio više od bilo kog u vremenu mržnje i rata, zato što bi mu svako od onih koje si navela da su više vrijedni stegao ruku, zato što je odrastao u domu, a umro kao legenda koja je ostvila trag na Srbiju i u srcima naroda. E zato je zaslužio – zaključila je Karleuša u odbranu svom preminulom kolegi.

IZVOR: Boom Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *