Korak ispred!

SPREMNA SAM DA BUDEM BEZOBRAZNA: Zorana Mićanović osvojila publiku prvom pjesmom

Od samog pojavljivanja Zorane Mićanović na sceni “Zvezda Granda” , Aleksandar Milić Mili govorio je kako je ona rođena zvijezda. Iako su se u njen talenat odavno uvjerili, pravi bum je nastao kada je objavila prvijenac “Sikter” koji je oborio sve rekorde slušanosti u regionu.

Mnogi pjevači tokom cijele svoje karijere čekaju hit koji će ih uzdignuti, a samo se mali broj njih može pohvaliti da su estradni put započeli na ovakav način. 

– Pričala sam u mnogim emisijama da nisam očekivala sve tom. Sa 17 godina sam napravila takav bum. Moje kolege kad gledam, već par godina su na sceni i nemaju takav hit kao ja. I onda mi je čudno to. Svjesna sam šta je estrada, kako moje kolege kažu, bara puna krokodila. Spremna sam da budem bezobrazna, ali nisam spremna zarad karijere da radim bilo šta. Nisam spremna da od sebe napravim nešto što nisam. Ne bih se slikala gola, izbacivala neke snimke – rekla je 

Zorana Mićanović ističe da joj od kolega Aleksandra Prijović daje veliku podršku.

– Aleksandra Prijović mi je pružila veliku podršku. Dala mi je vjetar u leđa – otkrila je Zorana.

Takođe, Zorana je nastavila da ide u školu i uči za frizerku.

 Moj otac je frizer i od njega sam naslijedila talenat – rekla je Zorana.

Njen mentor u muzičkom takmičenju bio je Mili, koji je ujedno bio i rvorac njene nove i prve solo jpesme pod nazivom “Sikter”. Pesma je nakon objavljivanja uveliko završila u trendingu.

(Express/Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *