Korak ispred!

Španska pjevačica ukrala Dari Bubamari pjesmu i ide na Evroviziju!

Šanel je prekopirala pesmu Estravagantno. Sa svim sra*ima koja izlaze ova pjesma mora da se skloni – neki su od komentara.
Dara Bubamara ponovo je u epicantru skandala. Ovoga puta na svjetskom nivou. Njenu pjesmu “Ekstravagantno” iz 2017. godine koju su radili Stefan Đurić Rasta i Slobodan Veljković Cobi iskopirali su ni manje ni više, nego ovogodišnji predstavnici Španije na za Evroviziji.

Naime, pjevačica Šanel (Chanel) izvodi numeru “Slomo”, koju kao autori potpisuju: Leroy Sanchez, Ibere Fortes, Maggie Szabo, Keith Harris i Ajen Thonen. Međutim, mediji u Španiji kao i društvene mreže gore da je u pitanju plagijat i da se jasno čuje sličnost između Darinig hita i ovogodišnje predstavnice Španije na prestižnom takmičenju koje će biti održano u maju u Italiji.

– Pobjednička pjesma Šanel treba da bude diskvalifikovana zbog nepoštovanja evrovizisjkih propisa.Ona je ista kao pjesma Dare Bubamare iz Srbije – jedan je od komentara na Tviteru.

– Šanel je prekopirala pesmu Estravagantno. Sa svim sra*ima koja izlaze ova pjesma mora da se skloni – neki su od komentara.

Bilo je i onih koji traže hitnu reakciju žirija.

– Zanima nas šta će žiri da uradi po ovom pitanju. Da li ta Šanel vidi da je njena pjesma ista kao pjevačice Dare Bubamare – navedeno je.

I zaista, kada se posluša pjesma, jasno je da je u pojedinim dionicama korišten Darinn hit “Estravagantno”.

(express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *