Korak ispred!

ŠOK OBRT Gagi moli Anabelu da se pomire, došao joj čak i na vrata

Prošlo je tri godine kako su Anabela Atijas i Gagi Đogani bili zajedno u rijalitiju, a poslije toga su na ratnoj nozi i više nisu progovorili ni riječ.

Uz sve napore Gagija da ostanu u kontaktu zbog Lune, kao i unuka, ipak nisu uspjeli u tome. Međutim, Đogani navodno sada na sve načine pokušava da stupi u kontakt sa njom.

 Gagi je mnogo iskren, voli da priča i iznio je neke stvari o Anabeli koje nije smio. Od tada ga ona ne podnosi. Još ga je više zamrzila jer je bio dobar sa Markom kada njih dvoje nisu pričali, pa je bio sa njim i Lunom na svim bitnim slavljima u porodici, dok su Anabeli bila zatvorena vrata. I dok ga ona već tri godine ignoriše, Gagi sada na sve načine pokušava da se pomire. Čak je pristao da iz Anabelinog stana na Vidikovcu uzme stari namještaj koji su ona i Andrej mijenjali nedavno. Lično je došao sa kamionom da preuzme namještaj, ali Anabela nije željela da izađe iz sobe tako da se nisu ni vidjeli. Bukvalno se ponizio i uzeo stari namještaj samo da bi se vidjeli i popričali, ali ona je i dalje hladna i ne želi u životu da ga vidi – kaže izvor blizak Gagiju, dok Anabela i dalje ne želi ni riječ da kaže o njemu.

(Hypebih.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *