Nakon navoda da je sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, opljačkao dva restorana i tetku iz Amerike, kontaktirali smo poznatu pjevačicu.

Nije željela da priča o detaljima, niti da spominje sporne slučajeve. U poruci nam je napisala, kako je istakla, svoj posljednji komentar na temu sina, koji će ikada više javno dati.

– Ja ne znam kome je toliko stalo da evocira nesto o čemu se već pisalo, pa usput još i dodaje nešto što nije bilo. Marko je punoljetan i kao takav snosio je odgovornost za sve što je uradio. Zahvaljujći medijima i činjenici da mu je majka javno lice, izgleda da su njegove greške teže nego greške nekoga ko to nije. Evo, hvala Bogu, Marko danas ne pije i radi. Ovo je posljednji put da se ja, kao njegova majka, oglašavam ovim povodom, a zlobnicima kojima su ovo mile teme želim milost Božju – napisala nam je Snžana.

Nenad Stojiljković, vlasnik ribljeg restorana sa Banjice, u kojem je pjevačicin nasljednik radio u avgustu, za Kurir je ispričao da je na nagovor saradnika dao šansu Gvozdenoviću da proba da radi kao dostavljač hrane kod njega, da se na poslu zadržao navodno dva sata i da je za to vrijeme navodno opljačkao 20.000 dinara.

– Prijavio sam ga policiji, ali su oni nemoćni. Rekli su mi da ne mogu da vode postupak protiv njega jer se to ne tretira kao krađa, nego kao pronevjera. Marko je došao kod nas 21. avgusta, molio nas da ga primimo, rekao je da mu se dijete povrijedilo prilikom pada s motora. Kukao je da nema posla i para, i tako smo mu dali šansu, kao i mnogima prije njega. Došao je na posao, dobio od nas auto za razvoz i poslali smo ga da odnese jednu isporuku. Nakon dva sata je nestao zajedno sa 20.000 dinara pazara. Auto je dovezao do restorana, ostavio ključeve u vozilu i nestao – rekao je vlaslnik restorana.

– Ne javlja mi se na pozive. Napisao sam mu na Instagramu da sam ga prijavio policiji, a on mi je odgovorio “okej”. Uopšte ga to nije dotaklo. U obližnjoj prodavnici su nam rekli da je Marko tog dana dolazio kod njih na svakih 15 minuta i kupovao po jedno unuče rakije. Od jednog konobara sam čuo da je on sin Snežane Đurišić i odmah sam se sjetio tekstova iz medija u kojima je pisalo za njegovo problematično ponašanje. Htio sam istog trenutka da ga otpustim, ali me taj kolega zamolio da mu dam šansu jer se navodno promijenio – ispričao je vlasnik restorana.

Snežanin sin, prema pisanju medija, navodno je bio na liječenju od alkohola, a više puta imao je problema sa zakonom, te je bio hapšen. Snežana nikada nije željela da iznosi detalje njihovog odnosa, a vješto je izbjegavala i da govori o njemu, dok je Marko javno optuživao svoju majku.

Snežana: Kakav god da je moj je

– Drago mi je što se sada konačno stabilizovalo malo i što staje na noge, ali tračevi ne prestaju. To je mrlja koja će da ga prati i prosto je to tako. Kakav god on bio sin mi je i ja ne mogu da budem protiv njega. I dan-danas ne dam da bilo ko u mom prisustvu kaže jednu ružnu riječ o mom sinu. Kakav-takav, moj je. Nekoliko puta sam zbog njegovog ponašanja i sama prošla kroz pakao, ali i on je. Ne treba da se vraćamo na te teške trenutke – pričala je Snežana ranije.

– Ja mogu o svome djetetu da počnem da vam pričam sve i svašta, ali mislim da je suludo bilo šta od toga iznositi u javnost. Smatram da za tim nema potrebe. Naravno, ko god se usudi da priča loše o mom djetetu imaće posla sa mnom. U prošlosti je pravio kardinalne greške i puštam ga da plaća račune za njih, baš kao i svaki drugi normalan čovjek. Svjesno je radio stvari za koje je znao da će mu mnogo više oduzeti nego donijeti, ali sam je kriv. Nadam se da je iz svega izvukao pouku – rekla je pjevačica tada.

(Estradnjaci.ba)