Korak ispred!

Sloba Vasić ugrozio život tokom karantina, pokušava da se skine sa lijekova!

Pjevač Slobodan Sloba Vasić ističe da nije mogao da odoli hrani za vrijeme praznika, pogotovo što mu je u toploj porodičnoj atmosferi trpeza imala posbenu čar.

– Nisam uspeo da odolim jelima, jer se nisam ni pretjerano trudio. Nikako ne mogu da ostavim po strani sva ta jela koja se naprave sa strašću. Obožavam prazničnu idilu i sve mi bude mnogo slađe kada je hrana u pitanju. Topli dom i bogata trpeza, ko bi tome još mogao da odoli? – kaže Sloba koji tvrdi da se ugojio za vrijeme prethodne godine.

– Ugojio sam se tokom prethodne godine, jer je bilo dosta izolacije i karantina, slabo kretanje i kilogrami su se sami nagomilali. Vidio sam da su i brojne kolege kuburile sa viškom, tako da nisam usamljen. Potrudiću se da to sve nadoknadim. Nisam odlazio u teretanu, pa je samim tim i to doprinijelo da imam višak kilograma. Sve ću to nadoknaditi, moram se potruditi da što prije krenem sa iscrpnim vježbama, kako bih ponovo dostigao idealnu kilažu – izjavljuje pjevač koji je usljed turbulentnog života i posla uspio da dobije visok pritisak.

Foto: Facebook

– Mana ovog posla je što živite nezdravo. Dobio sam visok pritisak, ali ga trenutno regulišem lijekovima. Cilj mi je da se oslobodim medikamenata i uravotežim svoj život. Loš život utiče na moj organizam i stanje. Svi misle da je pjevačima lako, ali nije. Prije svega tu je noćni život, kod kojeg ne postoji spavanje. Poslije određenog perioda vas hvata nesanica, velika neispavanost, umor. Zadimljene prostorije, loša hrana i to je jedan od dovoljnih razloga da vam život krene nizbrdo kada je u pitanju zdravlje. Trudio sam se da u ovom periodu, dok nisam radio, što više vreme provodim u zdravim sredinama. Izbjegavao sam zadimljene prostorije i trudio sa da što više udišem zdrav kiseonik – govori Vasić i napominje da je bitno sačuvati imunitet usred korona virusa.

– Bitno je da zdravim navikama sačuvamo zdravlje i stavimo ga na prvo mjesto. Prije svega, ojačavanje imuniteta kao borba protiv korona virusa. Moramo biti svjesniji da smo sami sebi na prvom mjestu – zaključuje Sloba Vasić za „Zdrav život“.

Izvor: Republika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *