Korak ispred!

SLAĐA ALEGRO RAZOTKRILA SUJETNE KOLEGICE: Dotakla se i Seke Aleksić

Pjevačica Slađa Alegro pričala je o druženju sa kolegama, otkrila da li ima sujete na estradi, a posebno se osvrnula na dugogodišnje prijateljstvo sa Sekom Aleksić.

– Sve je moguće kada nešto želite. Ja sam neko ko nema nikakav loš odnos ni sa jednim kolegom, kolegicom. Andreanu (Čekić) navedem kao nekog sa kim me je život razdvojio, putevi su nam se razišli, ali nema zle krvi. Sa ljudima sa estrade sam zaista u lijepim odnosima, korektnim, bez obzira što bi možda neko rekao da nije baš tako. Ja mislim da je moguće da se ostvari prijateljstvo na estradi, ako je moguće. Ima sujete, postoji, ali ja na svojoj koži nisam osjetila. Možda nekada neko kaže iz kurtoazije da je nešto lijepo, ali imam bezbroj kolega koji su uvijek tu da pohvale. Sa Sekom, Cecom, Peđom Medenicom, Adilom, oni su mi porodica – rekla je Slađa.

– Seka i ja pričamo o svakodnevnim obavezama, životu, izbjegavamo neke ružne teme, Sekina porodica je uvijek vedra i nasmijana, pogotovo kada su u svom domu. To druženje traje satima, nekad zaboravimo i kad smo došli, a onda shvatiš da je vrijeme djeci za spavanje. Spremamo hranu, lijepo pojedemo, nas dvije o ženskim temama, Zoran i Veljko obično u drugoj prostoriji neke svoje teme i eto – ispričala je pjevačica u emisiji “Premijera-Vikend Specijal”.

(Express/Espreso)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *